Programiranje


asd

SKYSIGN Vam nudi usluge izrade programa (softvera) prema Vašim potrebama. Programi koje projektujemo poboljšavaju Vašu poslovnu efikasnost, a rad u njima čine udobnim i lakim.

Mi se bavimo isključivo izradom web programa, što znači da za funkcionisanje nije potrebna instalacija samog programa već se učitava direktno sa interneta sa bilo kog računara ili mobilnog telefona. Ovakav pristup Vam daje mogućnost korišćenja programa i van kancelarije kao i povezivanje više poslovnih jedinica radi boljeg iskorišćenja resursa i informacija.

Pored izrade programa, u prilici smo da Vam pružimo i usluge instaliranja i održavanja programa na našim serverima, čime eliminišete troškove nabavke hardvera i održavanja.

U modernom svetu poslovanja gde se sve više poslova obavlja putem interneta, od kupovine preko interneta pa do skladištenja informacija na samom internetu, izrada programa koji će i Vama omogućiti da budete u korak sa konkurencijom, pa čak i ispred konkurencije, više nije trošak već investicija koja se isplati za manje od par meseci.

WEB PROGRAMIRANJE

Sve programe pravimo prema individualnim potrebama klijenata. Sami programi mogu biti jednostavni, poput registracije putem društvenih mreža (facebook, twitter, google i drugi), pa do kompleksnih programa koji obavljaju mnoštvo operacija i zadataka. Teško je navesti sve tipove web programa koje možemo da Vam napravimo, potrebno je samo da nam kažete tačno šta želite da program obavlja i ostalo je naša briga.

POSTUPAK IZRADE SOFTVERA

Izrada programa prema zahtevu kupca, odnosno prilagođavanje programa potrebama kupca, odvija se u 4 faze:

1. Sagledavanje potreba klijenta – U ovoj fazi naše osoblje obavlja razgovore sa klijentom u cilju analize procesa rada i potreba klijenta. Naše osoblje utvrđuje sve specifičnosti delatnosti i analizira postojeći informacioni sistem.

2. Izrada projekta programa – Na osnovu prethodno sagledanih potreba klijenta pristupamo izradi projekta programa ili kompletnog informacionog sistema. Nakon izrade projekat dostavljamo klijentu na odobrenje.

3. Izrada programa – Nakon što klijent odobri projekat, odnosno kada dobijemo zeleno svetlo, započinje izrada programa.

4. Implementacija – Ova faza odvija se po završetku izrade programa i podrazumeva instalaciju kao i otklanjanje eventualnih problema i obuku zaposlenih za rad u programu.