O nama


 

Firma SkySign d.o.o. je osnovana 2013. godine. Naša glavna delatnost je pružanje usluga: izrada web prezentacija hosting paketi, registracija domena, VPS, kao i izrada web aplikacija prilagođenih različitim delatnostima. Kao mlada firma, ali sa velikim ambicijama, svakodnevno unapređujemo svoja znanja i veštine omogućujući našim korisnicima rast, sigurnost i efikasnost u korišćenju sistema koje projektujemo, nudimo i održavamo. Cilj nam je da na IT tržištu budemo prepoznatljivi po kvalitetu, krativnosti i na taj način podstaknemo razvoj naših klijenata, i omogućimo im brže dostizanje poslovnih rezultata i ciljeva.
MISIJA – Ponudom svojih proizvoda i usluga svakodnevno nastojimo da našim korisnicima pružimo uslugu vrhunskog kvaliteta. Stručan i motivisan tim radi na usavršavanju i kreiranju novih mogućnosti iz oblasti IT sektora, web dizajna, kao i drugih informacionih tehnologija.
VIZIJA – Sa željom da postanemo konkurentni i inovativni u ovoj oblasti, postavimo nove standrade i kreiramo nove trendove, imamo samo jedan cilj – zadovoljne klijente.